Hej Verden! Dette er en Haslev hjemmeside

Haslev er en by på Midtsjælland. Ligger ikke så langt fra Køge. De seneste år oplever Haslev et stort indflytter boom fra især de forskellige storbyer. Grunden til dette er at Haslev er en billig by at købe bolig i, og så er der ikke så langt til undervisningens steder og hvis man har arbejde i København eller Odense så kan man hurtigt komme frem med det offentlige tog. Haslev har en hyggelig gågade med de fleste butikker som der er brug for lige som Thansen Lidl osv har åbnet butikker hernede på det sidste.

Et billed af den hyggelige gågade.

I Haslev finder du også en masse kultur og der er stort set sportgrene for en hver. Masser af forskellige klubber. Lige som der også er en lokal svømmehal, man skal heller ikke glemme de forskellige institutioner og uddannelses steder som er her i byen. Du finder bla EUC hvor murer linjen stadig køre, det har den gjort i mange år.

Så overvejer du også og flytte til Haslev så synes vi du skulle tage og kigge og google lidt om byen. Er sikker på du vil blive overrasket over nogle af vores spændene tilbud til dig. Er du ung iværksætter så er der også gode muligheder for støtte og hjælp lige som kommunen har en netværksgruppe som bliver brugt flittigt af de lokale erhvervsdrivende. Et eksempel er feks Din lokale vinduespudser, Dette firma er et lokalt vinduespudser i Haslev , som servicer borger på næsten hele Midtsjælland, Hovedsædet er i Haslev, og derfra køre de hverdag ud og service en masse med vinduespudsning i Haslev og omegn. Din lokale vinduespudser gøre brug af netværksgrupper osv som kommunen stiller til rådighed, og har dermed vækstet en del og derfor er det noget vi helt klart kan anbefale. Vinduespudser Haslev bruger det, og med rigtigt godt resultat til følge. Så dette tiltag er noget vi er utrolig glade for. Og det samme er erhvervslivet. Så er du også en iværksætter med en masse planer så lad os hjælpe dig Som så mange andre her i Haslev. Vi hjælper alt fra vinduespudsning Haslev til tømrer, elektriker osv. Vi glæder os til og byde dig velkommen til byen, og håber du vil blive lige så glade som de flere hundrede som flytter herned.

Kommentar (1)

  1. Hr WordPress

    Hej, dette er en kommentar.
    For at slette en kommentar logger du blot ind og læser indlæggets kommentarer. Der har du mulighed for at redigere eller slette dem.

    Svar

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>